Socializearea pe net

22 august 2007
Este adevarat ca internetul a devenit cel mai nou mijloc de a socializa accesibil tuturor,usor de folosit  si cu un randament foarte mare..daca putem face o astfel de afirmatie.
 
Numarul site-urilor de socializare a crescut intr-un ritm ametitor (si nu ma refer aici  numai la cele din afara tinand cont ca si in Romania exista o groaza de astfel de siteuri).Hai sa fim seriosi acum cati dintre voi nu ati auzit daca nu aveti deja cont de hi5 .
Hi5-ul  a aparut sa zic cam acum 3 ani (tin minte pentru ca de ce sa nu recunosc ca am fost unul dintre cei care au imbratisat aceasta idee).La inceput toate bune si frumoase ..incepea sa devina cunoscut, tot mai multa lume avea un "profil" al  sau iar fraza :"Da-mi si mie contul tau de hi5" devine un fel de mod de a cunoaste o persona (ca sa nu mai zic de deja celebrul :"Da-mi si mie ID-ul tau de mess"). Dar sa lasam deoparte hi5-ul. Dupa modelul acestora apar in Romania anilor 2006 o groaza de astfel  de site-uri  astfel incat nici nu mai  ai pe unde sa te uiti ca dai peste reclame sau site-uri de matrimoniale (alta prostie). Odata cu trecerea timpului acest gen de socializare a scazut ramanand la putere tot "messu"(aici ma refer la faptul ca deja pe astfel de siteuri a incput spamul si pornografia )
 
Dar ce a fost inainte de mess? a fost ceva si nu stiu cati dintre voi  isi mai  aduc aminte de mIRC? Nu mai tineti minte celebrul : "asl pls " care era un fel de salut sau accesele .."Moaaama am acces de 399 pe <nu stiu ce canal>" A fost si asta ..am trecut si prin  asta (de fapt inca mai este da nu stiu  cate lume mai intra pe mIRC, in orice caz mult mai putina decat acum 4 ani, spre exemplu).
 
Asa ca am  ramas cu Yahoo Messenger,cel mai popular mod de a socializa..este foarte usor, foarte eficient….exact ce ii trebuie romanului. Acum stau si ma intreb care vor fi mijloacele viitoare de socializare (si aici tind sa cred in Skype si poate putin forumurile) si  cand va inceta lumea cu yahoo messengeru (daca va mai inceta)

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X