Prostia din justitie

22 august 2007
 Mai curand am aflat ca noul Cop Penal care a fost propus in timpul in care doamna "ministresa" Monica Macovei inca mai conducea Ministerul  Justitiei are o noua prevedere comform careia copii pot raspunde penal de la varsta de 14 www .acasa.ro/ani” title=”ani”>ani .
 
Pe scurt despre ce este vorba …Sa presupunem ca Gigel s-a luat la bataie cu Costel si l-a batut pe acesta din urma in asa fel incat parintii lui i-au dat in judecata pe parintii lui Gigel. Cum acesta nu are decat 14 ani poate fi iertat sau trimis la o scoala de corectie . Dupa ce iese de la scoala de corectie insa, Gigel revoltat vrea sa isi faca dreptate si il bate iar mar pe Costel. Aceeasi poveste, aceeasi ancheta, numai ca noutatea este chiar aici: de acum  Gigel  poate fi considerat "recidivist" deoarece a mai savarsit aceasta fapta si ar fi trebuit "sa se invete minte" .Si uite asa intra bietul de el la "mititica"
 
Cu  alte cuvinte avem  deaface cu inca o prostie fara marigini debitata de  prea-cunoscuta Monica Macovei ..Iar daca nu ma credeti citit articolul in Jurnalul National 
 

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X