Online de la 3 ani

20 august 2007
   Si nu nu este vorba de mine pentru ca eu la 3 ani nici nu stiam  ce inseamna aia calculator si  eram unul poate din putinii copii  care inca la varsta de 3 ani se mai joaca afara ascunselea, hotii si vardistii,  sticluta cu otrava etc,etc .
   Un studiu efectuat arata ca unul din   5 copii  fac cunostinta cu lumea virtuala de la varsta de 3 ani. Chiar sunt curios ce se intampla si  de ce copilaria trebuie sa fie acum in fata calculatorului. Scotocind prin mintea mea ravasita mi-am dat seama ca in primul rand este foarte convenabil pentru parinti. Fac la inceput o investitie de cateva zeci de milioane insa apoi stiu  ca (virgula) copii lor stau linistiti in casa la calculator si nicidecum afara unde ar putea sa ii calce vreo masina sau sa faca alte prostii. (eu unul asta inteleg prin copilarie si nicidecum statul la calulator).
    In acelasi studiu arata ca 41% dintre adulti le permit copiilor sa navigheze pe internet pana la varsta de  7  ani si  ca femeile sunt mai ingaduitoare cand vine vorba de chestii de genul asta
    Acestea fiind cunoscute sunt tare curios cum vor arata copii unei generatii viitoare cand se vor naste direct cu netu in brate. Pacat ..pacat!!!
    

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X